GEM vuokrasi Martelalle uudet pääkonttoritilat Keilaniemestä – Alma Property Partners käynnisti Miestentie 1:n peruskorjaushankkeen.

Työ- ja oppimisympäristöjä suunnitteleva ja toteuttava Martela Oyj siirtää pääkonttorinsa voimakkaasti kehittyvään Keilaniemeen, osoitteeseen Miestentie 1. Koronapandemia on kiihdyttänyt entisestään ihmisten siirtymistä hybridityöhön ja uudet työtilat rakennetaan alusta alkaen optimoitavaksi muuttuneisiin työnteon vaatimuksiin.

GEM Propertyn löydettyä ankkurivuokralaisen kohteeseen sai Alma Property Partners käynnistettyä 1980-luvun lopun postmodernismia edustavan noin 6 000 neliön toimistokiinteistön peruskorjauksen syyskuussa 2021. Martela muuttaa heitä varten uusittuihin tiloihin keväällä 2022. Reforma Property Development vastaa puolestaan hankkeen kehitystyöstä ja suunnittelusta.

”Yritykset ovat selvästi havahtuneet, että muuttunut työ vaatii uudistumista myös toimitiloilta. Monelle yritykselle tarkoituksenmukaisin ratkaisu onkin hakea täysin uudet toimitilat. Keilaniemen-Otaniemen alueella on vahva imu, sillä alue tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin liikkuville. Kohteessa on vielä vapaata tilaa noin 3 000 neliötä, joten uudet asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan kehittyvään kohteeseen”, sanoo Kai Ervamaa GEM Propertylta, joka vastaa kohteen projektivuokrauksesta ja markkinoinnista.

 

Yhteydenotot:

Kai Ervamaa

KTM

+358 400 494 394

kai.ervamaa@gemproperty.fi