Pasi Riikonen osakkaaksi GEM Project Asset Management Oy:n tiimiin

Pasi Riikonen liittyi GEM Project Asset Management Oy:n tiimiin osakkaaksi 15.10.2021. Riikonen on työskennellyt kiinteistöalalla vuodesta 2004 lähtien. Ennen GEM:n tiimiin liittymistä hän on toiminut JLL:n Leasing -yksikössä Senior Directorina, HGR Property Partnersilla asiakkuusjohtajana ja Spondassa asiakkuuspäällikkönä.

GEM Project Asset Management tarjoaa toimitilakiinteistöjen omistajille kaupallisten kehitysprojektien suunnittelu- ja toteutuspalveluita. GEM tekee kiinteistönomistajien puolesta projektivuokrausta ja projektiluonteista kiinteistöjohtamista.

Pasi Riikonen: On helppoa liittyä tuttujen ammattilaisten muodostamaan kokeneeseen joukkoon. Olen innoissani kiinnostavista vuokraus- ja kiinteistökehitysprojekteista, joiden parissa pääsen työskentelemään.

Kai Ervamaa: Pasi on alan parhaita vuokrausliiketoiminnan osaajia ja vahvistaa entisestään projektivuokraustamme. Olemme Pasin kanssa työskennelleet menestyksekkäästi useita vuosia yhdessä eri yrityksissä. On todella hienoa päästä jälleen yhdistämään voimamme asiakkaidemme hyväksi.

 

Lisätietoja:

Pasi Riikonen

YTM, LKV

+358 40 718 8204

pasi.riikonen@gemproperty.fi

 

Kai Ervamaa

KTM

+358 400 494 394

kai.ervamaa@gemproperty.fi

 

www.gemproperty.fi