Petteri Säntti Liittyi Gem Project Asset Management Oy:N Tiimiin

Petteri Säntti liittyi GEM Project Asset Management Oy:n tiimiin 11.10.2019. Säntti on työskennellyt kiinteistöalalla vuodesta 2000 lähtien. Ennen GEM:n tiimiin liittymistä hän toimi Sponda Oyj:ssä johtajana projektivuokrauksessa. Aiemmin hän on mm. vastannut Spondan alueyksiköistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

GEM Project Asset Management tarjoaa toimitilakiinteistöjen omistajille kaupallisten kehitysprojektien suunnittelu- ja toteutuspalveluita. GEM tekee kiinteistönomistajien puolesta vuokrausta, ylläpidon järkeistämistä ja kiinteistökehitystä.

Petteri Säntti: On hienoa liittyä tuttuun ja ammattitaitoiseen porukkaan. Odotan innolla pääseväni hyödyntämään pitkää kokemustani omistajapuolella työskentelystä nyt konsulttina.

Joona Reunanen: Olemme hyvin iloisia saadessamme kokeneen ammattilaisen mukaan joukkoomme. Petterin osaaminen vahvistaa tiimiämme merkittävästi.

Lisätietoja:
Petteri Säntti DI, KJS

+358 40 764 3927

petteri.santti@gemproperty.fi
Joona Reunanen DI, KJs

+358 45 179 8778

joona.reunanen@gemproperty.fi

www.gemproperty.fi
GEM Property Oy

Mikonkatu 6 C 00100 Helsinki Finland

GEM tarjoaa seuraavia palveluita: – Kiinteistöarviointi – Myynti- ja vuokravälitys – Projektiluonteinen kiinteistövarallisuuden johtaminen